Μαζαράκος: «Δεν ήταν πέναλτι του Ντάρκο, έκανα λάθος!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δικαιώθηκε η εφημερίδα «Metrosport» για το πρωτοσέλιδο της μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Καραϊσκάκη» (1-0) την σεζόν 2007-2008, όπου είχε αφήσει αιχμές για τη διαιτησία του Ηλία Μαζαράκου.
Κατά την ακροαματική διαδικασία, ο πρώην Έλληνας διαιτητής παραδέχθηκε στο δικαστήριο πως δεν υπήρχε πέναλτι στην πτώση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς ύστερα από μαρκάρισμα του
Καράμπελα. Ο Τζόρτζεβιτς δεν είχε αστοχήσει από τα 11 βήματα και είχε χαρίσει τη νίκη στους Πειραιώτες. «Δεν ήταν πέναλτι, αυτό που σφύριξα, έκανα λάθος!», ήταν χαρακτηριστικά τα λεγόμενά του.

Ο Μαζαράκος είχε καταθέσει μήνυση κατά της εφημερίδας της Θεσσαλονίκης για τη φωτογραφία του με… κόκκινο σαρίκι του Ολυμπιακού στο κεφάλι από αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ του 1993 (ήταν αληθινή φωτογραφία) και για αυτά που έγραφε σχετικά με την τότε διαιτησία του: «Εφόσον είσαι φίλος του Ολυμπιακού, θα έπρεπε να δηλώσεις κώλυμα από τους αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας, έστω και σε νεαρή ηλικία».

Μάλιστα, σε ερώτηση του ποινικολόγου Δημήτρη Τσάκου εάν είναι Ολυμπιακός, ο Μαζαράκος απάντησε ότι «μπορεί και να είμαι…», αφήνοντας άναυδους όλους στην αίθουσα. Μετά από τη διαδικασία που κράτησε τέσσερις ώρες το δικαστήριο αθώωσε τους εκδότες, το διευθυντή και τους δημοσιογράφους της εφημερίδας.

Δείτε το σχετικό βίντεο (ΑΠΟ ΤΟ 4:15):
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...