Βήτας (δικηγόρος Μαζαράκου): «Άθλια κατασκευασμένη φωτογραφία»! Διάψευση για το «έκανα λάθος, δεν ήταν πέναλτι»


Μπορεί το δικαστήριο να μην δικαίωσε τον Ηλία Μαζαράκο, ωστόσο, η πλευρά του πρώην διαιτητή εμμένει πως η φωτογραφία που τον δείχνει με κόκκινο κασκόλ του Ολυμπιακού, είναι προϊόν φωτομοντάζ.

Ο δικηγόρος του Μαζαράκου, Γιώργος Βήτας, έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» και αρχικά τόνισε: «Έχω αντίρρηση σε όλα. Κάποιοι πανηγυρίζουν με μια δικαστική απόφαση. Οι μοναδικοί που πείστηκαν ήταν ο εισαγγελέας και οι τρεις δικαστές κι αυτό από μια άθλια κατασκευασμένη φωτογραφία».

Στη συνέχεια, επεσήμανε: «Στην φωτογραφία φαίνεται ένα πρόσωπο αρτινής καταγωγής με κάποιον που μοιάζει να είναι ο Μαζαράκος. Ο ένας φορούσε μια φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ υπήρχε και ένας σκούφος περιποιημένος. Δεν κατηγορούμε την εφημερίδα για όσα γράφει, στραφήκαμε προς αυτήν και χάσαμε».

Επίσης, ξεκαθάρισε πως θα πάνε την υπόθεση στο Εφετείο: «Πλέον υπάρχει μια πρωτόδικη απόφαση. Θα πάμε στο Εφετείο, όπου γίνονται οι μεγάλες ανατροπές για να δικαιωθούμε. Η διαδικασία στο Πρωτοδικείο ήταν 2,5 ωρών, ενώ το Δικαστήριο δεν διέταξε πραγματογνωμοσύνη. Εμείς προσκομίσαμε δύο παραποιημένες φωτογραφίες και αποδείξαμε τι μπορεί να κάνει κάποιος που ξέρει να χειρίζεται καλά το photoshop».

Όσον αφορά τις φράσεις για το πέναλτι, υποστήριξε: «Δεν υπάρχουν οι διάλογοι. για το πέναλτι είπα πέναλτι την πρώτη φορά που το είδα, στη δεύτερη και τρίτη είπα δεν υπάρχει επαφή. Ο Μαζαράκος και κάθε διαιτητής αποφασίζει στην πρώτη. Ποτέ δεν είπε ότι ήταν πέναλτι και ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού. Δεν είπε τι είναι, θα ήταν ανόητο να το κάνει, έχει κάνει μήνυση και αγωγή. Η απάντησή του ήταν ότι ‘μπορεί και να είμαι, μπορεί και να μην είμαι’, είναι δικό του θέμα για να μην τον βλέπουν με μεροληψία».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...