Παρουσίαση των κονσόλων video games...θυμάστε το atari;

Μιας και είμαστε στην εποχή της τεχνολογίας που ολοένα και εμφανίζονται καινούρια video games, τα eksipnapaidia θα σας κάνουν μια αναδρομή όσον αφορά τα video games.
Οι μαθητές μάλλον θα εκπλαγούν με τα ‘αρχαία’ ηλεκτρονικά που έπαιζαν οι πιο μεγάλες γενιές, αλλά για εκείνη την εποχή τα ηλεκτρονικά εκείνα, ήταν το καλύτερο που κυκλοφορούσε!

Γι'αυτό λοιπόν , βάλτε ζώνες για να απογειωθούμε πίσω στην ιστορία ...
Για να τα δούμε ένα ένα. Ξεκινώντας με το atari, σκεφτείτε σε τι υπολογιστή συνδεόταν . Απίστευτο; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ,πότε μπήκε το pc στο σπίτι σας ?

1 . AtariΌταν, μέσα 1984, Επικοινωνίες Warner πώλησε το καταναλωτικό Atari τμήμα της Α.Ε. Atari. (που περιέλαβε υπολογιστής και σπίτι παιχνίδι...

κονσόλα τμήμα) Γρύλος Tramiel (που ονόμασε την επιχείρησή του «εταιρία Atari»), Warner διατήρησε αρχικά το τμήμα arcade νόμισμα-op (νόμισμα Atari), μετονομάζοντας την «τα παιχνίδια Atari». Η συμφωνία μεταξύ των επικοινωνιών Tramiel και Warner ήταν ότι τα παιχνίδια Atari πρέπει πάντα να περιλάβουν τα «παιχνίδια» μετά από «Atari» στο του λογότυπο και τα παιχνίδια εκείνο το Atari δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το εμπορικό σήμα Atari καθόλου στην καταναλωτική αγορά (υπολογιστές και εγχώριες κονσόλες)

2. Sega
Προέλευση και είσοδος στην τηλεοπτική αγορά παιχνιδιών (1945-1989).
Η Sega ιδρύθηκε το 1940 όπως Τυποποιημένα παιχνίδια (αργότερα Παιχνίδια υπηρεσιών) μέσα Χονολουλού, Χαβάη από Martin Bromely, Irving Bromberg, και James Humpert to παρέχουν τις λειτουργούσες με κέρματα διασκεδάσεις για αμερικανικά servicemen στις στρατιωτικές βάσεις. Το Bromely πρότεινε ότι η κίνηση επιχείρησης προς Τόκιο, Ιαπωνία το 1951 και Μαΐου 1952 «SErvice GAmes της Ιαπωνίας " καταχωρήθηκε.

3. PlayStation Σύμφωνα με το βιβλίο «παιχνίδι πέρα από», από το Δαβίδ Scheff, οι πρώτες συλλήψεις του PlayStation χρονολογούνται από το 1986. $λ3Νηντενδο υπάρξοντας προσπαθώντας να εργαστεί με την τεχνολογία δίσκων από Famicom, αλλά το μέσο είχε τα προβλήματα. Η επαναγράψιμη μαγνητική φύση της θα μπορούσε να σβηθεί εύκολα (οδηγώντας έτσι σε μια έλλειψη διάρκειας), και οι δίσκοι ήταν α παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων κίνδυνος.

4. Playstation2
Μόνο μερικοί εκατομμύριο άνθρωποι είχαν λάβει τις κονσόλες μέχρι το τέλος του 2000 λόγω των καθυστερήσεων κατασκευής. Μετά από την απελευθέρωσή του, ήταν δύσκολο να βρεθούν PS2 οι μονάδες στα ράφια λιανοπωλητών. Μια άλλη επιλογή αγόραζε την κονσόλα on-line μέσω των ιστοχώρων δημοπρασίας όπως eBay, όπου οι άνθρωποι πλήρωσαν πάνω από χίλια δολάρια για PS2. PS2 αρχικά πώλησε καλά εν μέρει βάσει της δύναμης του εμπορικού σήματος PlayStation και της οπίσθιας συμβατότητας της κονσόλας, πωλώντας πάνω από 980.000 μονάδες κοντά 5 Μαρτίου, 2000, μια ημέρα μετά από την έναρξη, στην Ιαπωνία.

5. Playstation 3
Η Sony επίσημα παρουσίασε το PlayStation 3 στο κοινό επάνω 16 Μαΐου, 2005, κατά τη διάρκεια E3 διάσκεψη του 2005. Μια λειτουργική έκδοση του συστήματος δεν ήταν παρούσα εκεί, ούτε Το παιχνίδι του Τόκιο παρουσιάζει Σεπτεμβρίου 2005, αν και επιδείξεις (όπως Στερεό 4 εργαλείων μετάλλων: Πυροβόλα όπλα των πατριωτών) κρατήθηκε και στα δύο γεγονότα επάνω devkits και συγκρίσιμος PC υλικό.Το τηλεοπτικό μήκος σε πόδηα βασισμένο στο προβλεφθε'ν PlayStation 3 προδιαγραφές παρουσιάστηκε επίσης (π.χ. Κινητό κοστούμι Gundam: Διασταυρούμενα πυρά).

6. Game Boy
Το Game Boy είναι μία φορητή παιχνιδομηχανή 8-bit, της εταιρείας βιντεοπαιχνιδιών Nintendo (Νιντέντο). Πρωτοκυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 21 Απριλίου 1989, στην Βόρεια Αμερική στις 31 Ιουλίου 1989 και στην Ευρώπη στις 28 Σεπτεμβρίου 1990. Στην νότια Ασία είναι γνωστό ως «Tata Game Boy».

Ελπίζουμε η παρουσίαση να σας φάνηκε ενδιαφέρουσα !!
πηγές : wordlingo.com , wikipedia.org



http://epirus-ellas.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...