Talksport: "Στον Παναθηναϊκό ξέρουν πως φεύγει ο Νίνης το καλοκαίρι"!

Δεν έχουν σταματημό τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι το "απόλυτο φαβορί" για την...
απόκτηση του Σωτήρη Νίνη, το ερχόμενο καλοκαίρι, από τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά η αγγλική ιστοσελίδα "talksport" προχωρά ένα βήμα παραπέρα και επικαλείται ακόμα και πηγές μέσα από την "πράσινη" ΠΑΕ!

Αναλυτικά το δημοσίευμα:
"Ο Σωτήρης Νίνης, στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα φύγει από τον Παναθηναϊκό μόνο για να πάει στο Όλντ Τράφορντ και δεν τον ενδιαφέρει μία μεταγραφή στην Ίντερ ή στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ίντερ και η Ρεάλ ενδιαφέρονται πολύ για το ανερχόμενο αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα παρακολουθούν τον 20χρονο Νίνη κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο επιθετικός μέσος εκπροσώπησε την χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα απογοήτευσε, σκάουτς από όλο τον κόσμο λέγεται να ενδιαφέρονται για τον Νίνη.

Πιστεύεται ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν διατεθειμένος να ακούσει τις προτάσεις για τον σταρ του και μία προσφορά γύρω στα 10 εκατομμύρια είναι πιθανό να τους αναγκάσει να τον πουλήσουν, με τους διοικούντες του ελληνικού συλλόγου να επιβεβαιώνουν στο "Talksport" ότι περιμένουν ότι ο Νίνης θα αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι. Επιπλέον πηγές στον Παναθηναϊκό μας είπαν ότι ο Νίνης θέλει μία τελευταία σαιζόν στην ομάδα που μεγάλωσε πριν να πάρει μεταγραφή σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο και το Όλντ Τράφορντ είναι ο αγαπημένος του προορισμός.

Ο Νίνης λέγεται πως θέλει να πάει στην Γιουνάιτεντ και να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα φορέσει τη φανέλα της, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να είναι σίγουρος ότι έχει στα χέρια του όλους τους άσους στο κυνήγι ενός από τα πιο πολλά υποσχόμενα ταλέντα στην Ευρώπη".

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=14433
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...