Έψαχναν κάμερες, βρήκαν όπλα


Όπλα, πυρομαχικά και μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών βρέθηκαν κρυμμένα σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οι αστυνομικοί  εντόπισαν το οπλοστάσιο ενώ ερευνούσαν καταγγελίες ενοίκων του ξενοδοχείου σύμφωνα με τις οποίες οι ιδιοκτήτες του είχαν εγκαταστήσει κάμερες σε δωμάτια και κατέγραφαν τις προσωπικές στιγμές ζευγαριών! 
Από την έρευνα επιβεβαιώθηκαν οι σχετικές πληροφορίες καθώς σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκαν  ίχνη αφαίρεσης κυκλώματος καταγραφής εικόνας και ήχου.

Συνελήφθησαν η 70χρονη ιδιοκτήτρια και δύο υπάλληλοι του ξενοδοχείου, ενώ ο 40χρονος γιος της, στο σπίτι του οποίου οι αστυνομικοί ανακάλυψαν όπλα και εκρηκτικά ειδοποιήθηκε για την παρουσία αστυνομικών στο ξενοδοχείο διέφυγε και έκτοτε κρύβεται για να διαφύγει τη σύλληψη.
Το υλικό που έχουν καταγράψει οι κρυφές κάμερες του ξενοδοεχείου στάλθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να διακριβωθεί το περιεχόμενό του.
Συνιδιοκτήτης του ξενοδοχείου και σύζυγος της 70χρονης είναι ηλικιωμένος άνδρας στο σπίτι του οποίου επίσης εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων.
Σε διάφορους χώρους του ξενοδοχείου έχουν βρεθεί περισσότερα από 600 φυσίγγια, ένα περίστροφο, ένα κατοχικό οπλοπολυβόλο Μπρεν, ποσότητα αμμωνιοδυναμίτιδας, πυροκροτητές αλλά και βέλη με αναισθητικό υγρό!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...