«Κρίμα για την Ελλάδα»

Την εκπληξή του για τον πρόωρο αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος, από την συνέχεια το Μουντομπάσκετ, εξέφρασε ο... Λίνας Κλέιζα, με τον διεθνή Λιθουανό φοργουορντ να καταθέτει και την άποψή του για την αύξηση των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Ευρωμπάσκετ.

Ο 25χρονος πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού, που οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στους «8» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Τουρκίας, μιλώντας για την ήττα-αποκλεισμό της Ελλάδας από την Ισπανία, στους «16» της διοργάνωσης, τόνισε: «Είδα το παιχνίδι με την Ισπανία και υποστήριζα την ελληνική ομάδα. Πίστευα ότι θα κερδίσει και στενοχωρήθηκα που δεν τα κατάφερε». 
Αναφερόμενος στην ξαφνική απόφαση της FIBA Europe, για την παρουσία 24 ομάδων στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, αρκέστηκε να σχολιάσει: «Από σας μαθαίνω ότι η FIBA Europe είπε ότι θα υπάρχουν 24 ομάδες στο επόμενο Ευρωμπάσκετ. Δεν ξέρω γιατί πήραν μια τέτοια απόφαση και τι θέλουν να κερδίσουν απ’ αυτή. Το σέβομαι, αλλά είναι σίγουρο πως η καταπόνηση είναι μεγάλη».

http://www.gazzetta.gr/mundobasket-2010-turkey/item/101494-«Κρίμα-για-την-Ελλάδα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...