Ψάχνουν τέσσερις για εμπρησμό


Δικογραφία σε βάρος τεσσάρων νεαρών για εμπρησμό δύο αυτοκινήτων της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη χθες τα ξημερώματα σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί επ'
αυτοφώρω ένας 19χρονος σε βάρος του οποίοι ασκήθηκαν διώξεις για "Σύσταση Εγκληματικής Οργάνωσης", "Έκρηξη", παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες, κατασκευή, κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών, "Διακεκριμένη περίπτωση φθοράς" και Παράβαση του νόμου "Περί Όπλων".
Από την έρευνα της Αστυνομίας που ακολούθησε τη σύλληψη του 19χρονου προέκυψε εμπλοκή τεσσάρων ακόμα ατόμων, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι 24χρονης κοπέλας, που διατηρεί συγγενική σχέση με τον 19χρονο βρέθηκαν δύο κάλυκες των 9 mm, οι οποίοι στάλθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω έρευνα.
Οι τέσσερις άλλοι εμπλεκόμενοι αναζητούνται από τους αστυνομικούς.
Όπως είχε γίνει γνωστό στις 04:00 χθες τα ξημερώματα οι νεαροί τοποθέτησαν και ενεργοποίησαν δύο αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς σε δύο οχήματα Δημόσιας Επιχείρησης (ΔΕΗ), τα οποία βρισκόταν σε περιφραγμένο χώρο στάθμευσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από την φωτιά προκλήθηκαν φθορές στα οχήματα της ΔΕΗ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...