Απάντηση της Ticket Arena sχετικά με το "Απαράδεκτη η κατάσταση με τη διάθεση εισιτηρίων για τη συναυλία των Prodigy!"

Σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων για τις συναυλίες των Prodigy στην Ελλάδα, η Ticket Arena θα ήθελε να ενημερώσει τον αναγνώστη σας:
Η Ticket Arena είναι Site πώλησης εισιτηρίων, όχι η διοργανώτρια Εταιρεία. 
Για το γεγονός ότι η συναυλία αυτή ανακοινώθηκε εν μέσω «θερινής ραστώνης» δεν έχουμε κάποιο σχόλιο, πέραν της σκέψης μας πως κανείς διοργανωτής δεν θα ήθελε να ανακοινώσει κάτι σε «νεκρό χρόνο» εκτός αν η όλη (χρονοβόρα) διαδικασία κλεισίματος της συμφωνίας τον οδήγησε εκεί.

Επίσης να τονίσουμε πως το Δελτίο Τύπου που έχει αναρτηθεί και στην σελίδα μας καταλήγει στην φράση: «Τα εισιτήρια για τις δύο συναυλίες είναι περιορισμένα, οπότε όσοι οπαδοί των Prodigy επιθυμούν να είναι ανάμεσα στους λίγους τυχερούς που θα τους παρακολουθήσουν live, ας σπεύσουν.»

Η Εταιρεία μας πάντως διέθεσε στο αγοραστικό κοινό το 1/3 των εισιτηρίων για κάθε μια από τις 3 προγραμματισμένες εμφανίσεις των Prodigy στην Ελλάδα (περίπου 1000 εισιτήρια για κάθε μία). Δεν είχαμε την αποκλειστική διάθεση, τα υπόλοιπα 2/3 διατέθηκαν στο κοινό με πώληση σε φυσικά καταστήματα συνεργαζόμενα με την διοργανώτρια.

Στο Site μας υπάρχει και η δυνατότητα για αγορά εισιτηρίου με Τραπεζική Κατάθεση και Αντικαταβολή:

Σε αυτές τις περιπτώσεις, δίνεται στον Αγοραστή ένα χρονικό περιθώριο (αυτή τη φορά, και για τη συναυλία της 17ης Σεπτεμβρίου, το χρονικό όριο αυτό τέθηκε για τις 31 Αυγούστου) για να ολοκληρώσει την Αγορά του με την κατάθεση του Αντίτιμου Αγοράς στην Τράπεζα. Σε αντίθετη περίπτωση η Αγορά θεωρείται ΑΚΥΡΗ.

Τηλεφωνικά επιβεβαιώνονται ΚΑΙ οι Παραγγελίες με Αντικαταβολή: Υπάρχουν Αγοραστές που κλείνουν τα Εισιτήριά τους στο Site μας και στη συνέχεια αν τους δοθεί η ευκαιρία αγοράζουν το εισιτήριό τους από κάποιο άλλο κατάστημα αγνοώντας στην συνέχεια την παραγγελία τους. Έτσι και αυτές οι παραγγελίες υπόκεινται σε εκκαθάριση.

Από αυτές τις διαδικασίες προέκυψε ένα υπόλοιπο 40 περίπου εισιτηρίων για τη συναυλία της 17ης Σεπτεμβρίου, εισιτήρια που η Εταιρεία μας διέθεσε εκ νέου και πούλησε σε ελάχιστη ώρα το απόγευμα της Δευτέρας 6/9 και κάποια ακόμη (γύρω στα 20) χτες Τρίτη.

ΔΕΝ πρόκειται για καινούρια εισιτήρια, αλλά για εισιτήρια που έχουμε στην διάθεσή μας από τότε που ξεκίνησε η Προπώληση.

Η διαδικασία επιβεβαίωσης των παραγγελιών που ακολουθούμε ίσως ελευθερώσει κάποιο μικρό αριθμό εισιτηρίων ακόμα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μιλάμε για έναρξη Νέας Προπώλησης για τις 17, εκτός αν υπάρξει ανάλογη ανακοίνωση στον Τομέα ΝΕΑ του Site μας.

Έχει φτάσει και σε εμάς η φήμη πως οδεύουμε σε ΜΙΑ εμφάνιση του συγκροτήματος σε μεγαλύτερο χώρο, στις 17.9, με τα εισιτήρια και των δυο ημερών να ισχύουν κανονικά. Και το χαρακτηρίζουμε φήμη (παρόλο που γνωρίζουμε πως η ύπαρξή της έχει βάσεις - δεν την αρνείται και η Διοργανώτρια Εταιρεία) γιατί κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμα επίσημο, περιμένουμε και εμείς την επίσημη ανακοίνωση!

Το ότι αναφέραμε την φήμη αυτή στον αναγνώστη σας ήταν προφανώς λάθος μας, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ του δώσαμε την απάντηση αυτή ως ΕΙΔΗΣΗ ή αν του είπαμε πως τα διαθέσιμα αυτά ήταν ΝΕΑ εισιτήρια.

Δεχόμαστε όμως αμέτρητα τηλέφωνα και e-mail καθημερινά, όλα σχετικά με τις συναυλίες των Prodigy στην Αθήνα, από κόσμο απογοητευμένο που δεν φρόντισε να προμηθευτεί έγκαιρα το εισιτήριό του, ή από Fan που μας παρακαλάνε για ένα εισιτήριο ή για μια καλή είδηση! Γνωρίζοντας πως υπάρχει αυτή η περίπτωση (της μιας μεγάλης συναυλίας) ίσως παρασυρθήκαμε στην προσπάθειά μας να καθησυχάσουμε κάποιους.

Σε κάθε περίπτωση όμως Επίσημη Ενημέρωση θα υπάρξει πρώτα από την Διοργανώτρια Detox, μόλις την λάβουμε, θα αναρτηθεί και επίσημα στοhttp://www.ticketarena.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...