Συνεχίζεται η αβεβαιότητα στο «τριφύλλι»


Με τον Στέλιο Καζάζη να αποχωρεί εκνευρισμένος και τους παίκτες να περιμένουν το τετ α τετ με τον... Μιχάλη Κίτσιο, πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση Λιακόπουλου - Ακριτίδη με τους παίκτες. Όλα στο κενό μέχρι να δοθούν λύσεις. 

Με τα οικονομικά προβλήματα να είναι μεγάλα και τους παίκτες να παραμένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες, δεν πιστεύουμε να ήταν κανείς που να περίμενε πως στη σημερινή συνάντηση των παικτών με τους Λιακόπουλο και Ακριτίδη θα δινόταν λύση. Όσοι το περίμεναν έπεσαν μέσα, καθώς υποσχέσεις δόθηκαν, ωστόσο από τη στιγμή που δεν υπήρξε κάτι χειροπιαστό, η αβεβαιότητα συνεχίζεται στο πολύπαθο «πράσινο» ΤΑΑ, μια και όλοι περιμένουν τη συνάντηση που θα γίνει με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κίτσιο. 
Αίσθηση η απουσία Πανταλέοντα
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στη σημερινή (Δευτέρα) συνάντηση το παρών από τη διοίκηση έδωσαν οι Χρόνης Ακριτίδης και Θοδωρής Λιακόπουλος, ενώ από τους παίκτες οι Ηλίας Λάππας, Σάκης Ψάρρας, Αχιλλέας Παπαδημητρίου, Βασίλης Μηνούδης, Στάθης Ντονάς, επίσης ο στατιστικολόγος Αντώνης Βουρδέρης και φυσικά ο προπονητής Στέλιος Καζάζης. Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του αρχηγού Σωτήρη Πανταλέοντα, ενός παίκτη που δεν είναι απλά αρχηγός, αλλά και σημαία της ομάδας. Μία απουσία που δείχνει σε μεγάλο βαθμό το πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα.
Αποχώρησε εκνευρισμένος ο Καζάζης
Η συνάντηση δεν μπορούμε να πούμε πως έγινε και στο καλύτερο δυνατό κλίμα, καθώς υπήρξε ένταση λόγω του αδιέξοδου που βρίσκονται όχι μόνο οι παίκτες αλλά συνολικά η ομάδα. Από πλευράς διοίκησης δόθηκαν υποσχέσεις πως οι αθλητές θα έχουν εξοφληθεί μέχρι τον Δεκέμβριο, ενώ στο διάστημα αυτό θα παίρνουν κανονικά τον μισθό τους. Οι υποσχέσεις αυτές ήταν όμως μόνο στα λόγια, χωρίς να υπάρχει μια ουσιαστική λύση και προοπτική. Μάλιστα ο Στέλιος Καζάζης αποχώρησε εκνευρισμένος από τη συνάντηση, καθώς δεν μπορεί να βλέπει άλλο το τμήμα να κατρακυλά και να μην διαφαίνεται μια άκρη στο τούνελ.

Όλα θα κριθούν στη συνάντηση με Κίτσιο
Πλέον, αν όχι όλα, τα περισσότερα θα κριθούν στη συνάντηση που θα έχουν οι παίκτες με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κίτσιο. Οι Λιακόπουλος και Ακριτίδης θα έχουν το πρωί επικοινωνία με τον επικεφαλής του Α.Ο., προκειμένου να κλείσουν ακόμα και αύριο το ραντεβού. Ένα ραντεβού που θα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν, μια και ο χρόνος τρέχει και ακόμα ο Παναθηναϊκός όχι απλά δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καν προετοιμασία. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...