Ξύλο στον Κ. Μίχαλο


Θύμα επίθεσης και ξυλοδαρμού από διαδηλωτές έπεσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ενώ βρισκόταν καθ'οδόν προς το Μακεδονία Παλλάς όπου θα μιλούσε σε εκδήλωση.
Ο Κ.Μίχαλος, περπατούσε στο δρόμο, μαζί με τον Γιώργο Κασιμάτη, πρόεδρο των Εμπορικών Επιμελητηρίων Ελλάδας και τον Βασίλη Κορκίδη πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Εμπορίου, την ώρα που στην παραλιακή, διαδήλωναν διοκτήτες Δ.Χ.
φορτηγών.
Κάποιοι από τους διαδηλωτές αναγνώρισαν τον Κ.Μίχαλο, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν. Δυνάμεις της αστυνομίας που επιτηρούσαν τη διαδήλωση έκαναν χρήση χημικών και χειροβοβμβίδων κρότου λάμψης για να απομακρύνουν τους επιτιθέμενους και να αποσπάσουν τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ από τα χέρια τους.
Το περιστατικό δεν πήρε έκταση και ο Κ.Μίχαλος παρέστη τελικά στην εκδήλωση.
Δήλωση Μίχαλου για τον προπηλακισμό
"Οι συντεχνίες αποδεικνύεται ότι αποτελούν, όχι μόνο το μεγάλο αγκάθι αλλά δρουν και ως κακοποιά στοιχεία. Τέτοιες προσπάθειες δεν θα σωπάσουν τις μεταρρυθμιστικές μας προσπάθειες".
Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Μίχαλος, λίγη ώρα μετά τον προπηλακισμό του από διαδηλωτές ιδιοκτήτες φορτηγών όπως πιθανολογείται, την ώρα που προσερχόταν στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...