«Θηλυκός Δον Ζουάν»… η Μπρούνι

Το νέο βιβλίο που κυκλοφορεί στη Γαλλία με τίτλο "Η μυστική ζωή της Κάρλας" προκαλεί νέους "πονοκεφάλους" στο προεδρικό Μέγαρο του Ελιζέ, που ταλανίζεται από συνεχή σκάνδαλα τον τελευταίο καιρό.


Η Μπεσμα Λαχουρί, δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου, παρουσιάζει την πρώτη κυρία, σαν μια αχόρταγη ανδροφάγο και "θηλυκό Δον Ζουάν" που προσπαθεί να πείσει ότι είναι σεμνή, χαμηλοβλεπούσα. Η συγγραφέας ισχυρίζεται πως η Κάρλα διατηρεί επαφές με πρώην εραστές της και αποκαλύπτει πως δεν δίστασε να καλέσει τρεις από αυτούς στο εξοχικό της στις πρώτες κοινές διακοπές τους με τον Νικολά Σαρκοζί.
Το βιβλίο, αναφέρεται λεπτομερώς στις σχέσεις της με τον Ερικ Κλάπτον και τον Μικ Τζάγκερ ο οποίος -όπως γράφει- ήταν παντρεμένος με την Τζέρι Χολ τα 8 χρόνια που είχε δεσμό με την Κάρλα.
Η Λαχουρί ισχυρίζεται πως η πρώτη κυρία της Γαλλίας έχει κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις παρόλο που η ίδια το αρνείται. Λέει επίσης ότι ο ανταγωνισμός της με την Μισέλ Ομπάμα έχει προκαλέσει ψυχρότητα στις σχέσεις του Σαρκοζί με τον Αμερικανό πρόεδρο.
Το βιβλίο -που περιλαμβάνει συνεντεύξεις από πάνω από 100 άτομα του στενού περιβάλλοντος Κάρλα Μπρούνι από τα παιδικά της χρόνια- βγαίνει την στα ράφια των γαλλικών βιβλιοπωλείων.
Η συγγραφέας κατήγγειλε πως ο προεδρικός σύμβουλος, Πιέρ Σαρόν, προσπάθησε να την σταματήσει να γράψει το βιβλίο ενώ την προειδοποίησε ότι είναι πιθανό να ασκηθούν μηνύσεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...