ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ

Μοιραστείτε

Κρατείται στην Ασφάλεια και περνάει σήμερα Αυτόφωρο. Αναζητούνται και τρεις δημοσιογράφοι που κρύβονται για να γλιτώσουν το αυτόφωρο. «Κάποιος» παίρνει τηλέφωνα και παρακαλάει να μη γραφτεί το θέμα! Ξεκίνησαν διάφορες αλήτικες πολιτικές πιέσεις.   Εκατοντάδες τηλέφωνα και e mails στο Μέσο. Διαβάστε σε άλλη ανάρτηση, επιστολή παοκτσή. Περιμένουμε να πέσει βαρύς, ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης στον αρχιερέα της πρόκλησης βίας.
Συνελήφθη ο διευθυντής της εφημερίδας Μετροσπόρ, Νίκος Πετρουλάκης το βράδυ της Παρασκευής 2/9/2010 περί τις 8 η ώρα, για το εμμετικό, σημερινό πρωτοσέλιδό του για τα…
«ηρωικά κατορθώματα» των παοκΤσήδων στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο αναπαράγει και προκαλεί βία και θα περάσει σήμερα αυτόφωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αναζητούνται και οι δυο ρεπόρτερ του παοκ, Κ. Καραμητρούσης και Χρ. Παυλίδης, καθώς και ο Αρχισυντάκτης Χρ. Νάσκας, των οποίων τα ονόματα υπήρχαν στο ένθετο, αν και οι τρεις δημοσιογράφοι αντέδρασαν έντονα το βράδυ της Πέμπτης για τις φωτογραφίες και το σιχαμερές λεζάντες, για τις οποίες ο συλληφθείς και υπόδικος, ανέλαβε την ευθύνη στην εκπομπή του.
Το ελεεινό και τρισάθλιο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα το οποίο καταδικάζουμε απερίφραστα και μόνο από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον παραθέτουμε στο κείμενο, για να μάθει ο κόσμος τι ΔΕΝ πρέπει να δημοσιεύεται και τι ΟΦΕΙΛΕΙ να καταδικάσει ο δημοσιογράφος (όχι ο συλληφθείς έμπορος και υπόδικος πλέον επιχειρηματίας..) ήταν διθυραμβικό για τα επεισόδια στην Κων/πολη, επαινούσε τα επεισόδια και μιλούσε για ... σφραγίδα των παοκτσήδων! Βέβαια, δεν είναι το πρώτο, ούτε είναι η πρώτη φορά που η φιδοσφηκοφωλιά του Μετρόπολις και του Μετροσπόρ, προβαίνει σε τέτοιες κατάπτυστες ενέργειες. Αν παρακολουθήσει κανείς, όχι συστηματικά, αλλά περιστασιακά τις εκπομπές των επαγγελματιών οπαδών πρώην συνδεσμιτών αλλά και ένα σωρό άλλων ραδιοφωνικών παραγωγών, θα καταλάβει.
Στο μεταξύ, το τηλεφωνικό κέντρο στα Κωνσταντινουπολίτικα, έσπασε κυριολεκτικά από το πρωί και οι εργαζόμενοι έγιναν μάρτυρες εκατοντάδων παραπόνων και ηλεκτρονικών επιστολών. Μπροστά σε αυτό τον ορυμαγδό, ο δράστης προσπάθησε να δικαιολογήσει στην απογευματινή εκπομπή του, την κατάσταση, λέγοντας ότι δήθεν δημοσίευσε αυτά που γίνανε! Χωρίς να τα καταδικάσει και να ΠΟΥΛΗΣΕΙ κανένα φύλλο παραπάνω…
Από κει και πέρα, «κάποιος» παίρνει τηλέφωνα και παρακαλάει να μη βγει το θέμα, να μην μπει φωτογραφία του Πετρουλάκη και … ξευτιλιστεί! Ποιος, αυτός ο οποίος έχει ξευτιλίσει όλη την πόλη. Αυτός που έχει κάνει άνδρο υβριστών και συκοφαντών και καταφύγιο αλητών κι εγληματιών ένα ξένο ραδιόφωνο. ‘Ελεος!!!
 Ο Αθλητικός εισαγγελέας, και η Ελληνική αστυνομία (τρεις αστυνομικοί έφεραν σε πέρας την αποστολή τους) είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την αυτεπάγγελτη δίωξη και περιμένουμε από την Ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, να κάνει το καθήκον της.
Στο μεταξύ, μαθαίνουμε ότι έχουν αναλάβει υπηρεσία λυτοί και δεμένοι, βουλευτές, Δήμαρχοι και Υπουργοί για να αποσιωπηθεί η υπόθεση. Προειδοποιούμε όλους αυτούς τους λεχρίτες, ότι θα γράψουμε ονόματα. Καμία ανταπόκριση από κανέναν…  
Σημειώνουμε, πως καταργήθηκε ο νόμος Ορφανού, με τον οποίο έχουν πάει φυλακή και κάποιοι άνθρωποι που δεν έπρεπε. Σε αυτή την περίπτωση, θα βλέπαμε να μπαίνει φυλακή, ο πρώτος δημοσιογράφος, που του ΑΞΙΖΕΙ να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα για τον εκθειασμό, την αναπαραγωγή και την πρόκληση βίας.
Κατακαημένε Παύλο Ανδρώνη, τι σου ‘μελε να πάθεις…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...