Η σωστή διατροφή αποτρέπει την απώλεια μνήμης...

Αυτές τις μέρες, όταν οι άνθρωποι γίνουν τόσο συνειδητοί για αυτό που τρώνε και πώς έχουν επιπτώσεις στο σώμα τους, δεν συνειδητοποιούν ότι η κατανάλωση των ίδιων τροφίμων... βοηθά τον εγκέφαλό τους για να τους αυξηθεί και να καταστήσει υγιέστερους. Σύμφωνα με τις μελέτες, η σωστή διατροφή μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψει την απώλεια μνήμης. Οι μελέτες λένε ότι το σωστό ποσό διατροφής είναι πολύ πιό συναισθηματικό στην μνήμη-αύξηση παρά όλα εκείνα τα ακριβά συμπληρώματα

Εδώ είναι πώς αυτό λειτουργεΐ

Σαν ηλικίες εγκεφάλου, παίρνει την περισσότερες επιρρεπείς σε ανάφλεξη και οξείδωση που επιτρέπει τους ελεύθερους ριζοσπάστες να συνδεθεί με τα κύτταρα. Κατά συνέπεια, σκοτώνει τα κύτταρα εγκεφάλου που είναι στη συνέχεια αρμόδιο για την απώλεια μνήμης.

Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει το γεγονός ότι η σωστή διατροφή αυξάνει την ασυλία του εγκεφάλου προς την ανάφλεξη και την οξείδωση. Επίσης βοηθά τα κύτταρα εγκεφάλου για να επικοινωνήσει μεταξύ τους εύκολα. Ένας σημαντικός τομέας της έρευνας σε αυτό το θέμα είναι ο ρόλος των αντιοξειδωτικοων, ισχυρές χημικές ουσίες στις εγκαταστάσεις που προστατεύουν από τους ελεύθερους ριζοσπάστες που είναι αρμόδιοι για την καταστροφή των κυττάρων εγκεφάλου.

Τα τρόφιμα με τα υψηλά ισχυρά αντιοξειδωτικοους αξίας είναι ακριβώς η σωστή διατροφή για τον εγκέφαλό σας. Πολλά φρούτα και λαχανικά καταλαμβάνουν το αντίστοιχο διάστημά τους σε αυτόν τον πρωταρχικό κατάλογο. Τα αντιοξειδωτικοοι, όχι μόνο αργή οξείδωση αλλά και πράξη ως αντιφλεγμονώδεις ουσίες, εξυπηρετούν το διπλό σκοπό. Ως εκ τούτου καθιστούν τον εγκέφαλο λιγότερο τρωτό amyloid στην πινακίδα. Επίσης βελτιώνουν την επικοινωνία μεταξύ των νευρώνων και επιτρέπουν στον εγκέφαλο για να αναπαραγάγουν.

Η κουρκουμίνη που είναι ένα καρύκευμα που είναι γνωστό για τα αντιφλεγμονώδη αποτελέσματά της βοηθά πολλής στην παρεμπόδιση της απώλειας μνήμης. Η κουρκουμίνη είναι βασικά ότι καρύκευμα που δίνει στο κίτρινο κάρρυ το φωτεινό χρώμα του και χρησιμοποιείται συχνά ως φυσική χρωστική ουσία τροφίμων.

Οι βιταμίνες β όπως niacin και το φολικό οξύ είναι ζωτικώς σημαντικές στη λειτουργία εγκεφάλου και η βοήθεια κρατά το μυαλό αιχμηρό.

Εδώ είναι ένας κατάλογος λίγων στοιχείων τροφίμων που βοηθά τον εγκέφαλο με έναν τεράστιο τρόπο

Αντιοξειδωτικοοι:

1) Δαμάσκηνα

2) Πορτοκάλια

3) Κόκκινα σταφύλια

4) Βακκίνια, βατόμουρα, τα βακκίνια, φράουλες, σμέουρα

5) Κρεμμύδια

6) Νεαροί βλαστοί των Βρυξελλών, νεαροί βλαστοί αλφάλφα

7) Μπρόκολο

8) Κεράσια κ.λπ....

Μερικές βιταμίνες β που είναι μέρος της διατροφής εγκεφάλου:

1) Γαλακτοκομικά προϊόντα

2) Μικρόβιο σίτου

3) Θαλασσινά

4) Ολόκληρα σιτάρια

5) Καρότα

6) Φυλλώδη πράσινα

7) Καρύδια και σπόροι

8) Σπαράγγι

Μερικά ωμέγα 3 λιπαρά οξέα:

1) Σολομός

2) Bluefish

3) Τόνος

4) Σαρδέλλες

5) Σκουμπρί

Ένα κομμάτι των συμβουλών: Να σταματήσει το οινόπνευμα βοηθά τον εγκέφαλο: Μια νέα μελέτη προτείνει ότι υπάρχει μια έκρηξη στη νέα ανάπτυξη κυττάρων εγκεφάλου κατά τη διάρκεια της αποχής από τη χρόνια κατανάλωση οινοπνεύματος. Όταν χρησιμοποιείται υπερβολικός, οινόπνευμα βλάπτει τη δομή εγκεφάλου και τη λειτουργία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...