«Ξηλώνουν μόνο τις αφίσες της Κ.Ν.Ε.»


Παράσταση διαμαρτυρίας στη Λότζια στην Κρήτη πραγματοποίησαν σήμερα μέλη της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας, καθώς, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν, παρά την προφορική άδεια που έλαβαν από την υπηρεσία καθαριότητας και περιβάλλοντος για περιορισμένη αφισοκόλληση για το φεστιβάλ της Κ.Ν.Ε., που ξεκινάει αύριο, τα συνεργεία της καθαριότητας και της δημοτικής αστυνομίας συστηματικά απομακρύνουν τις αφίσες, μην επιτρέποντας τη γνωστοποίηση και την προώθηση των εκδηλώσεων. Την ίδια στιγμή, όπως καταγγέλλουν μέλη της ΚΝΕ, αφίσες εκδηλώσεων του δήμου ή ιδιωτών παραμένουν επί μακρόν, χωρίς να τις απομακρύνει κανένας.


Το φεστιβάλ της Κ.Ν.Ε. ξεκινάει αύριο Σάββατο, στις 19:30 στο πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο Κρήτης. Αύριο θα πραγματοποιηθεί και αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη, καθώς επίσης και λαϊκό γλέντι, με τους Γιάννη Παξιμαδάκη, Βαγγέλη Συλιγάρδο και Γιάννη Κρητικό.
Επίσης, έχουν προγραμματιστεί αφιέρωμα στον Κώστα Βάρναλη, συναυλίες με πολιτικό και αντάρτικο τραγούδι, συναυλίες με τους Κώστα Αβυσσινό και Ψαραντώνη, πολιτικές συζητήσεις και συζητήσεις, που αφορούν τη νεολαία, ομιλίες, εκδηλώσεις εναντίον των ναρκωτικών, θεατρικές παραστάσεις, συναυλία από του «Why not the band?», παράσταση Καραγκιόζη, βιβλιοπαρουσιάσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, προβολές ταινιών, καλλιτεχνικά εργαστήρια, τουρνουά σκάκι και άλλα πολλά.
Είσοδος - ενίσχυση 5 ευρώ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...