Τραγούδησε γυμνή και της πέταξαν μπουκάλια τραυματίζοντάς την

Δείτε για ποια λέμε..



Βγήκε να τραγουδήσει, έβγαλε και το φανελάκι της η πορνοσεξοτραγουδιαρομοντέλα αλλά δεν εκτίμησαν την… τέχνη της οι “ραπακουστές” και την πήραν με τις πέτρες-στην κυριολεξία. Μόλις η Tila Tequila αποκάλυψε το… ταλαιπωρημένο της στήθος (βλέπετε εκεί πάνω έχουν εξασκήσει την τέχνη τους 20 πρωτομάστορες κι εξήντα μαθητάδες της πλαστικής χειρουργικής) άρχισαν να της πετάνε ό,τι έβρισκαν πρόχειρο.



Μπουκάλια, κουτιά μπύρας μέχρι και πέτρες. Με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο η… αοιδός, αλλά παρ’ όλα αυτά να συνεχίσει να τραγουδά (που λέει ο λόγος) πιστή στην τέχνη της- και μόνο σε αυτή απ’ ό,τι ακούγεται- συνεχίζοντας να σπάει τα νεύρα στους… μουσικοχούλιγκαν. Κρίμα το κορίτσι βρε παιδιά, κρίμα όμως και τα παιδιά που έπρεπε να την υποστούν ενώ πήγαν στο “Gathering of the Juggalos” στο Ιλλινόις για να ακούσουν τα ινδάλματά τους να ραπάρουν.



 Αλλά τι να κάνουμε; Μην απογοητεύεσαι κορίτσι μου… Κι ο Μπετόβεν μετά θάνατον αναγνωρίστηκε. Η… τέχνη θέλει θυσίες! Ακόμα και η Τζούλια ξέρεις πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει στα πατώματα κυλιόμενη (σαν τις σκάλες ένα πράμα) για να ανεχτεί το… πιστό κοινό της τη φωνή της ενώ τσεκάρει το κορμί της; Μέχρι και (ξενέρωτη) τσόντα γύρισε για να… ξεσηκώσει το κοινό της αφού… έπεφτε μόλις την άκουγε. Γιατί από φωνή… Κακοφωνίξ.


   
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...