Ολυμπιακός: Φιλική νίκη επί του ΠΑΟΚ


Φιλική νίκη με 77-67 σημείωσε ο Ολυμπιακός επί του ΠΑΟΚ σε αναμέτρηση, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη, κεκλεισμένων των θυρών.

Από τους «ερυθρόλευκους» ξεχώρισαν οι νεοαποκτηθέντες Ράσο Νεστέροβιτς και Τζαμόν Λούκας, που σημείωσαν 12 και 13 πόντους αντίστοιχα.


Από το «δικέφαλο» του Βορρά πολύ καλός ήταν ο Κρέι, που πέτυχε 20 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί ότι λεπτά συμμετοχής στο σημερινό φιλικό πήρε και ο νεοαποκτηθείς άσος των «ασπρόμαυρων», Ρόουλι Μάρσαλ.

«Ήταν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι για μας, βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά είναι δεδομένο ότι χρειαζόμαστε δουλειά. Ακόμη άλλωστε δεν έχουμε συμπληρώσει το ρόστερ μας, ενώ και ο Μάρσαλ αγωνίστηκε απλά για να μπει στο κλίμα της ομάδας, γιατί είναι μαζί μόλις μία ημέρα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας,» σχολίασε μετά το τέλος αγώνα ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος.

Την Κυριακή (12/9) οι «ερυθρόλευκοι» θα αναμετρηθούν στο ίδιο γήπεδο, σε αναλόγου χαρακτήρα παιχνίδι, με τον Άρη. Για τον «δικέφαλο» τα φιλικά τεστ θα συνεχιστούν την ερχόμενη εβδομάδα στην Ιταλία.

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 33-36, 51-53, 67-77

ΠΑΟΚ: Γκρέι 20 (1), Μάρσαλ 8, Σιμς 10, Παπαδόπουλος 8, Γιαννακίδης 1, Δέδας 8 (2), Αποστολίδης 7 (1), Αράπης, Καλαμπάκας 2, Καλές 3.

Oλυμπιακός:
Γκόρντον 13 (1), Παπαλουκάς 10, Ερτσεγκ 4 (1), Παπανικολάου 8, Μαυροκεφαλίδης 10, Νεστέροβιτς 12, Σλούκας 11, Καραθανάσης, Κατσίβελης, Γλυνιαδάκης 7, Πελεκάνος 2
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...